Latin Xcitement Nieuwsbrief 4, Jaargang 6, Juni 2019

20150910.Banner FB22 (1)

Zomercursussen en Open Avonden

In de maanden juni en juli organiseren wij verkorte zomercursussen van 5 lessen van een uur. Op de maandag en dinsdagavonden zijn er diverse salsacursussen in wijkcentrum de Horst en op de woensdagavond twee niveaus Bachata in wijkcentrum Overdie Ontmoet.
Zie voor het volledige programma: https://latinxcitement.nl/lesinfo/

Uiteraard houden wij ook Open Avonden om nieuwe cursisten te werven.
Deze zijn op dinsdag 4 in Heerhugowaard en woensdag 5 juni in Alkmaar.
20190604. Evenement banner Open Avond (1)

Kizomba Focus III

Na 2 succesvolle Kizomba workshops olv Paul Baarn en Eveline Cuore Montagna gaan wij op verzoek van de meeste deelnemers een derde editie aanbieden.
Op zondag 23 juni a.s. komen Paul en Eveline terug om de Kizomba liefhebbers te trakteren op een workshop waarin wederom de essentie van de Kizomba centraal staat, vandaar de naam Kizomba Focus. Bij Paul en Eveline staat niet de combinatie an sich op de voorgrond, maar meer de manier waarop je de combinatie uitvoert. Dat maakt hun workshops ook bijzonder leerzaam, ook voor mensen die al langer Kizomba dansen.
Wil je meedoen aan deze inspirerende workshop, meld je snel aan, want de deelnemers van de vorige workshops krijgen voorrang bij de inschrijving. Voor nieuwkomers geldt dat alleen koppels of mannen zich kunnen inschrijven.
Wil je erbij zijn, stuur een inschrijfformulier via: https://latinxcitement.nl/aanmelden/
20190623. Kizomba Focus

Artiest van de maand: Septeto Acarey

Ben je liefhebber van romantische Son en Salsa, waarbij je over de dansvloer kan zweven met je danspartner, dan biedt deze zeven mans formatie uit Peru o.l.v. bandleider en bassist Reynier Perez een scala aan overheerlijke dansbare nummers. In hun vijfjarig bestaan hebben zij drie albums uitgebracht, waarvan de meest recente La llave del Son een maand geleden. Op dit album zijn twee grootheden uit de Salsa wereld te horen, t.w. Jose Alberto el Canario en Luis Enrique. Eerder heeft de groep een hit gescoord met de andere grootmeester Gilberto Santa Rosa. Behalve hun bekende romantische nummers pakken zij ook uit met een paar stevige salsa’s, zoals Esta noche pienta bien, Ponme una cerveza en Rumba pa’ bailador. Mijn favorieten zitten echter in de romantische sector: Eres mi Sueño, Enamorate bailando en Fragil. Uiteraard staat Septeto Acarey op onze Spotify TOP 10 van de maand juni.

acarey1

La Buena Vista

Onze eerste editie van La Buena Vista aan de Waterkant Alkmaar was een groot succes.
Vrijwel alle bezoekers waren enthousiast over de eenvoudige doch sfeervolle ruimte, de dansvloer en het prachtige uitzicht op het Noord Hollands kanaal.
Hoewel we tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief nog geen toezeggingen hebben gekregen van de eigenaars, gaan we ervan uit dat er een vervolg komt en dat dit zal zijn op zaterdag 22 juni a.s. Houd onze Facebookpagina en de website in de gaten voor meer informatie hierover.
Waterkant 1 (1)

So Xcited!!

Volg ons

facebook twitter custom