20150910.BannerFB2-1170x365-72dpi

Latin Xcitement Nieuwsbrief 4, Jaargang 5, April 2018

Bij een vernieuwde website hoort een vernieuwde Nieuwsbrief

Vernieuwing Website

Onze website is vernieuwd. Dat betekent dat hij sneller en overzichtelijker is geworden.
Zo zijn de subtabbladen over de muzieksoorten nu op één pagina weergegeven.
Ook de de weergave van de videolessen voor cursisten is veranderd.
Als je voor het eerst weer inlogt, word je verzocht een nieuw wachtwoord aan te maken. De rest wijst zich vanzelf. Voor het geval het niet in één keer lukt, kan je contact opnemen met de webmaster. Deze informatie vind je allemaal op de inlogpagina.
Graag vernemen wij jullie ervaring met onze nieuwe website. Je kan deze kwijt op https://latinxcitement.nl/contactformulier/ met als onderwerp Website.

Nieuw lesblok

Deze maand zijn wij ook van start gegaan met een nieuw lesblok met een zeer gevarieerd lesaanbod. Salsa met 7 en Bachata met 2 niveaus, waarvan één choreo training voor Salsa en één voor Bachata. Dus mocht je bij het lezen van deze nieuwsbrief getriggerd zijn en je bent een ervaren bachata of salsa danser die het leuk vindt choreografie training te doen, schroom je niet om contact met ons op te nemen. Er is nog enige ruimte in beide groepen, met name voor mannen.
Zie voor ons lesrooster: https://latinxcitement.nl/lesinfo/

Workshop Ladystyling

20180422. Workshop Ladystyling-1170x
Ladystyling
Yes, she is back!
Op verzoek van vele dames, hebben wij miss Ladystyling Eveline Cuore weer uitgenodigd om een 2 uur durende workshop te verzorgen. Dat zal plaatsvinden op 22 april a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. Zoals gebruikelijk is het maximum aantal deelnemers vastgesteld op 20, dus wees er snel bij.

Carlos d' Castro

carlos de castro.2jpg
Artiest van de maand: Carlos d’ Castro
Een nog relatief onbekende artiest uit Salsaland Puerto Rico met toch al drie albums op zijn naam: Legend, Ars Suptilior en Deja Vu. Carlos d’ Castro verstaat het vak om met zijn mooie bariton-tenor bekende klassiekers om te toveren tot moderne dansbare salsa.
Enkele van mijn favoriete nummers zijn Dejala Mujer, Dale Jamon, Abarribacumbiaremos en Mi Salsa Romantica. Uiteraard te beluisteren op de Salsalijsten en ook in onze TOP 10 deze maand van LatinXcitement op Spotify!

20180413. Flyer Latin Friday-1170x

Latin Friday: 13 april 2018

Uiteraard ook deze maand onze vertrouwde Latin Friday in één van de mooiste locaties van Heerhugowaard: de bovenzaal van Snackerij en meer (voorheen restaurant Aangenaam).
We starten om 21.00 met een workshop Salsa Cool Move (intermediate) door Raph & José en vanaf 21.30 maakt DJ K'Raph de zaal ‘onveilig’ met heerlijke Salsa, Bachata, Kizomba en nog meer.

Volg ons

facebook twitter custom