Latin Xcitement Nieuwsbrief 1, Jaargang 6, Jan. 2019

20181231happynewyearLX
Allereerst de beste wensen voor het Nieuwe Jaar aan al onze lezers. We wensen jullie een gezond 2019 met nog meer dansplezier, aangezien wetenschappelijk is bewezen dat dansen een bijdrage levert aan een gezond leven.

Nieuw lesblok


Het lesblok voor de maanden januari tot en met maart 2019 is inmiddels bekend en staat ook op onze site onder het tabblad https://latinxcitement.nl/lesinfo/
Zoals jullie kunnen zien hebben we weer een ruim aanbod aan salsa en bachata lessen op verschillende niveaus. Voor de senioren dansers die op een rustiger tempo lessen willen volgen, hebben we wederom een senioren salsa op de woensdag in Alkmaar. Wil je weten of dat iets is voor jou, kom gerust langs op de eerste lesdag voor een oriëntatie les.

Artiest van de maand: Ray Callao


Hoewel Peru niet bekend staat als Salsaland, komt de laatste jaren veel nieuw talent uit dit Latijns Amerikaanse land. Een van deze talenten is Ray Callao. Met zijn 10-koppige band Salsa Brava de Perú, maakt hij lekkere en dansbare salsa met soms ook sociaal maatschappelijke teksten. Inmiddels heeft hij twee albums geproduceerd en een paar van mijn favorieten zijn: Montuno, La Cuesta en Ruperta. Uiteraard staat Ray Callao in onze Spotify TOP 10 deze maand.
Ray Callao

Latin Friday goes Cuban


Vrijdag 14 januari staat de eerste Latin Friday van het jaar in het teken van de
Cubaanse Salsa.
We starten om 21.00 uur met een workshop Salsa Cubana door Hanoy en Mirjam en vanaf 21.30 uur draait DJ K’Raph diverse soorten Cubaanse Salsa, Son Muntuno en Timba’s, afgewisseld met Bachata en Kizomba.
20190111LatinfridayBanner

So Xcited!!

Volg ons

facebook twitter custom