Latin Xcitement Nieuwsbrief 2, Jaargang 6, Maart 2019

20150910.Banner FB22 (1)
Zoals onze vaste lezers waarschijnlijk gemerkt hebben, is er in februari en begin maart geen nieuwsbrief verschenen.
Vanwege drukte hebben we besloten de publicatie van de nieuwsbrief terug te brengen naar een aantal per jaar op momenten dat wij veel nieuws hebben. Het precieze aantal zal per jaar verschillen.

Nieuw lesblok

Volgende week gaat ons nieuwe lesblok van start en wij zijn verheugd dat wij weer met een nieuwe groep Salsa Beginners 1 van start kunnen. Deze is op de maandagavond om 19.30 uur in de Horst. Op dezelfde locatie zijn er op maandag en dinsdag andere Salsa lessen. Op de woensdag hebben wij Bachata beginners 2 en semi 1 in wijkcentrum Overdie Ontmoet in Alkmaar. Zie voor het volledig lesprogramma: https://latinxcitement.nl/lesinfo/

Workshop Noordkopkunst

Zondag 24 maart van 15.30 tot 16.30 uur geven wij een workshop Salsa op de
Kunstexpo Noordkopkunst. Voorafgaand aan onze workshop is er ook een workshop Afrikaanse Djembe van 14.00 tot 15.00 uur.
Noordkopkunst is een unieke Kunstexpositie die gehouden wordt van 23 maart t/m 26 mei in De Ondernemers Centrale, Oostwal 2 Tuitjenhorn. Ze zijn geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.
noordkopkunst

Kizomba Focus

Zondag 14 april: een drie uur durende workshop van twee stijlvolle en gepassioneerde dansers: Paul Baarn en Eveline Cuore Montagne. Paul en Eveline staan bekend om hun rustige en gedetailleerde uitleg van de dans.
Deze workshop is bedoeld voor Kizomba dansers die minimaal een volledige beginners cursus hebben afgerond. Alleen koppels of mannen kunnen zich nog aanmelden.
Bij het schrijven van deze nieuwsbrief was er nog plek voor drie koppels. Dus wees er snel bij als je nog mee wilt doen.
20190415. Kizomba Focus 3

Artiest van de maand: Josimar y su Yambu

Ook deze maand een artiest uit Salsaland PerĂº. Vanaf de eerste keer dat ik een nummer van Josimar beluisterde was ik gelijk verliefd op zijn stemgeluid en arrangementen.
Josimar en zijn band hebben zowel romantische nummers als meer up tempo beats in hun repertoire. Een paar van mijn favorieten: pedazo de luna, Como mirarte, Esa Hembra es mala. Uiteraard staat Josimar y su Yambu in onze TOP 10 van Spotify!

2019030. Josimar

Feesten Cirkus van de baan

Helaas moeten wij wederom afscheid nemen van een feestlocatie. Door diverse omstandigheden kunnen wij geen feesten meer organiseren in het Cirkus.
Wij zijn uiteraard op zoek naar een andere locatie en zodra er meer bekend is, laten wij dat weten. Keep your fingers crossed!


Eindfeest

Voorlopig geen Latin Friday, maar wel ons eindfeest om te vieren dat we weer een lesblok achter de rug hebben.
Vrijdag 29 maart veranderen we onze leslocatie Wijkcentrum de Horst in een heuse feestzaal en gaan we lekker los op heerlijke Salsa, Bachata en een paar Kizomba nummers.
Kom je ook?
20190429. Afsluitfeest.JPG

So Xcited!!

Volg ons

facebook twitter custom