Latin Xcitement Nieuwsbrief 3, Jaargang 6, April 2019

20150910.Banner FB22 (1)

Kingsday Latin Party

Dit jaar hoef je niet hopeloos rond te dolen in Alkmaar op zoek naar een plek waar je op lekkere Latin muziek kunt dansen. In Wijkcentrum Overdie Ontmoet gaan wij vanaf 17.00 uur helemaal los. Tot middernacht zullen DJ Nilson en DJ K’Raph je verwennen met heerlijke salsa, bachata, kizomba en af en toe iets verrassends.
ZM Koning Willem Alexander en HM Koningin Maxima zijn uitgenodigd, dus wie weet….
Sooo Xcited!
20190427.kingsday eventbanner

LA Buena Vista aan de Waterkant

Stel je het volgende voor: een mooie en sfeervolle dansgelegenheid, heerlijke Latijns Amerikaanse muziek, prachtig uitzicht (buena vista) op het Noord Hollands Kanaal!
Dat is wat Latin Xcitement je biedt op zaterdag 25 mei van 20.00 uur tot middernacht.
Mocht deze try-out een succes worden, dan is de kans groot dat dit onze nieuwe vaste locatie wordt op de vierde zaterdag van de maand.

Waterkant 12jpg

Feest aan het water in de Caribbean Bar Uitgeest

Nog meer waterpret!
Zondag 19 mei om 14.00 uur geven wij een workshop Salsa in de Caribbean Bar in Uitgeest, gelegen aan het Uitgeestmermeer.
Na onze workshop: swingen op live muziek van Amigos Latinos.
Sooo Xcited!!
Amigos Latinos

Album van de maand: Utopia van Romeo Santos

Ja, de King of Bachata flikt het weer. Hij heeft natuurlijk een reputatie hoog te houden en dat doet hij wederom met dit prachtige album met een ode aan de authentieke Bachata Dominicana. Vrijwel alle grote namen uit dit genre komen aan bod, zelfs het al jaren geleden gescheiden zangduo Monchy en Alexandra. En over scheiding gesproken, ook zijn neven van de legendarische Aventura doen mee op dit al door velen bejubelde album. Een paar van mijn favorieten: El Beso que no le di; Amor enterrado en Me quedo.
In de Spotify TOP 10 van de maand mei komen een paar nummers van dit album uiteraard aan bod, maar nu al te beluisteren op de Afspeellijst Bachata Moderna van Latinxcitement op Spotify.
Romeo Santos

Kizomba Focus 2

Op verzoek van de meeste deelnemers van Kizomba Focus van 14 april jl. organiseren wij een tweede workshop met Paul Baarn en Eveline Cuore Montagna, twee inspirerende en deskundige docenten. Het maximum aantal deelnemers hebben wij weer op 30 (15 koppels) gesteld en deelnemers van de 1e workshop krijgen voorrang bij inschrijving.
Wil je erbij zijn, stuur een inschrijfformulier via: https://latinxcitement.nl/aanmelden/
kizomba focus 2

So Xcited!!

Volg ons

facebook twitter custom