20150910.BannerFB2-1170x365-72dpi

Latin Xcitement Nieuwsbrief 5, Jaargang 5, Mei 2018

Todo tiene su final

Oftewel aan alles komt een eind. Ook aan de feesten in de prachtige bovenzaal van de Snackerij, voorheen Restaurant Aangenaam.
Vrijdag 11 mei a.s. is het de laatste keer dat wij Latin Friday organiseren in deze zaal.
Maar aan Latin Friday komt gelukkig geen eind. Wij gaan door met dit concept op de 2e vrijdag van de maand, maar dan op een andere locatie. De eerste twee keer voor de zomervakantie gaan we eerst de benedenzaal van de Snackerij uitproberen. Dus het adres blijft hetzelfde. Mocht deze zaal ons en de bezoekers bevallen, dan blijft Latin Friday op deze locatie. Uiteraard houden wij onze lezers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bericht van de webmaster

Met een nieuw ontwerp van de website hoort ook een nieuw ontwerp voor de online videolessen. Het is gebleken dat in de eerste dagen wat inlogproblemen waren die te wijten waren aan een te strenge systeembeveiliging van mijn kant.
Dit type websites dat inlogprocedures hebben, zijn een welkome uitdaging voor hackers en spamrobots.
Het is de taak van de webmaster inbraak en roof te voorkomen, niet alleen om te zorgen dat de website niet gekaapt wordt, maar ook dat de emailgegevens van de leerlingen beschermd zijn en blijven.
Om het inloggen te vergemakkelijken heb ik instructies op de inlogpagina toegevoegd die, indien goed gebruikt, moeten voorkomen dat inloggen niet lukt.
Als de instructies goed zijn opgevolgd en het inloggen lukt nog niet, dan kan de gebruiker contact met mij opnemen via het contactformulier.
Let wel dat de webmaster niet 24 uur per dag bereikbaar is, dus soms kan het even duren voordat je geholpen bent.
Veel plezier met de videolessen.
De webmaster, Alfredo
CALIBRE en Concierto4

Artiest van de maand: Orquesta Calibre

De herkomst van deze nieuwkomers in de Salsa hitlijsten ligt verscholen in hun naam: Salsastad Cali in Colombia. Typisch Colombiaans is hun muziekstijl echter niet. In sommige nummers zijn Timba invloeden duidelijk hoorbaar (Colócalo) en in andere weer Guanguanco (Timba y Guanguanco). Maar ook romantische salsa ( Te extraño) ontbreekt niet in het oeuvre van deze veelzijdige band. Kortom een aanrader voor de echte Salsa liefhebber.
Twee albums (Cali Libre en La Foto, El Video y la Chicanería) en drie singles hebben zij inmiddels geproduceerd. In de laatste single een mengeling van Salsa en Reggaeton met de veelzeggende titel Negrosoy.
Wil je kennis maken met Orquesta Calibre, luister dan naar de TOP 10 van deze maand van LatinXcitement op Spotify.
20180511Latinfriday-banner

Latin Friday: 11 mei 2018

Vrijdag 11 mei dus de laatste Latin Friday in de bovenzaal van Snackerij en meer.
We starten om 21.00 met een workshop Rueda de Casino en vanaf 21.30 neemt
DJ NILSON je mee naar hogere Latin sferen.
Kom samen met ons de afsluiting van een mooi tijdperk vieren.


So Xcited!!

Volg ons
facebook twitter custom