Latin Xcitement Nieuwsbrief 7, Jaargang 6, Nov. 2019

20150910.Banner FB22 (1)

Workshop Salsa Cubana

Op zondag 15 december komt het danskoppel Nick en Rachel (3 voudig Nederlands kampioen Cubaanse Salsa) naar Alkmaar voor een workshop van maar liefst drie inspirerende uren!
Deze workshop wordt een mix van Rueda de Casino, partner- en footwork.
Meer weten over dit geweldig dansduo, kijk op hun website: https://www.nuevarisa.com/
De inschrijving is al begonnen, dus wees er snel bij. Let wel: om te voorkomen dat te veel dames zich individueel inschrijven, hebben wij het cursusgeld voor koppels aantrekkelijk gemaakt.
evenementfoto 2
Carlos Faroy

Artiest van de maand : Carlos Faroy

Slechts twee albums heeft deze relatief nieuwe salsa-artiest op zijn naam, met zes jaar tussen de eerste en tweede. Duidelijk een artiest die kwaliteit hoog in zijn vaandel heeft en om die reden de tijd neemt om een album op de markt te brengen.
En kwaliteit levert hij inderdaad, want beide albums Mi religion es la Salsa (oorspronkelijk uitgebracht onder de naam Asi Soy) en Vengo con to hebben een serie mooi gebalanceerde nummers, gezongen met een stem die zeer aangenaam in het gehoor ligt.
Hoewel ik vrijwel alle nummers van beide albums de moeite meer dan waard vind, noem ik toch een paar favorieten: No lo puedes ocultar, Eres arte en el amor en No quiero na’ contigo.
20191108latinfriday-fbbanner

Double Fun keeps moving on

Ja, ook deze maand is het bij Latin Xcitement double fun met
Latin Friday en La Buena Vista!
En zoals je van ons gewend bent, is er op beide feesten een leuke en vooral leerzame workshop om je dansskills op te krikken.
Op Latin Friday een workshop Semba door Graciano Cabrita da Palma. Semba is de voorloper van de Kizomba en wordt steeds populairder op Latin feesten.
En op La Buena Vista een workshop Cool Bachata Move door K’Raph. Wat het wordt, blijft voorlopig een verrassing.
Kortom, novembermaand is feestmaand bij LatinXcitement!
20191123. Buena Vista

So Xcited!!

Volg ons

facebook twitter custom 
MailPoet