Latin Xcitement Nieuwsbrief Oktober 2020

website header foto

Dansen in het COVID-19 tijdperk

Nadat in juni jl. de maatregelen rondom COVID-19 werden versoepeld, hebben wij een aantal vijf weekse zomercursussen georganiseerd, dat succesvol is verlopen.
Met veel enthousiasme vervolgden wij met lesblokken van acht weken en ook deze verliepen voorspoedig. Nu het eind van deze lesblokken nadert, worden wij helaas geconfronteerd met een toename van het aantal COVID-19 besmettingen en ziekenhuisopnames.
Om deze redenen hebben wij op 28 september besloten per direct te stoppen met alle lopende lessen. Dit betekent dat ook het nieuwe lesblok, waarvan de start gepland stond op 26 oktober a.s. vooralsnog niet doorgaat.
Het stopzetten van de lessen is voor onbepaalde tijd, in afwachting hoe het virus en de verspreiding daarvan zich ontwikkelt.
Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor actuele ontwikkelingen.
20201011. Workshop Ladystyling1

Ladystyling 11 oktober

De workshop Ladystyling van 11 oktober a.s. gaat wel door.
Aangezien het om een workshop gaat waarbij individueel wordt gedanst, vinden wij het verantwoord om deze door te laten gaan. We zorgen ook voor een ruime zaal waarin maximaal 20 deelnemers ruim kunnen bewegen.
Sta je nog niet op de deelnemerslijst?
Ga dan naar https://latinxcitement.nl/aanmelden/ om je in te schrijven.
GSR

Album van de maand: GSR Colegas

Gilberto Santo Rosa, el Caballero de la Salsa, heeft in het corona tijdperk een album uitgebracht dat wat mij betreft ‘album van het jaar’ genoemd kan worden.
De titel van het album verraadt al de inhoud, t.w. een album samengesteld met een aantal van zijn belangrijkste collega’s, waaronder Tito Nieves, Isaac Delgado, Luisito Carrion en Victor Manuel. Voor beginnende salseros een album bij uitstek om een aantal belangrijke salsa artiesten te leren kennen.
Maar liefst 19 titels kent dit album, waarvan de meeste originele en een paar klassiekers in een nieuw jasje gestoken.
Omdat ik dit album in zijn geheel de moeite van het beluisteren waard vind, heb ik in deze bespreking geen favorieten. In onze TOP 10 op Spotify van oktober staan twee nummers.
Oh ja, wil je nog meer te weten komen over Gilberto Santa Rosa, luister dan naar zijn eveneens onlangs uitgebrachte album ‘40…. y contando’ (En Vivo desde Puerto Rico) oftewel de viering van zijn 40 jarig jubileum als salsa artiest.

Keep up the Xcitement!

Volg ons

facebook twitter