Latin Xcitement Nieuwsbrief November 2022

website header foto

Salsa en Bachata Lessen

Het huidig lesblok eindigt over drie weken en normaliter gaan wij gelijk door met een nieuw lesblok. Dit jaar doen wij het anders en gaan we de hele maand december in de ruststand.
Het nieuwe lesblok zal pas op 9 en 11 januari 2023 van start gaan.
We geven wel 2 open avonden in december om nieuwe cursisten te werven.
Daarover meer in onze volgende nieuwsbrief.

Workshop Lady Styling

Dansschool Latin Xcitement organiseert met regelmaat workshops die gegeven worden door gastdocenten. Deze keer hebben we een speciale gast uit Bulgarije. Nadya Toncheva staat bekend om haar sierlijke en energieke moves en ze geeft dat graag door aan haar cursisten.
Zondag 13 november komt ze naar Alkmaar en inmiddels hebben we al een flink aantal aanmeldingen. Dus wil je erbij zijn, meld je zo snel mogelijk aan via: https://latinxcitement.nl/aanmelden/ of bel met: 06 46 18 37 41
221113. Workshop Ladystyling 3

Album van de maand: Fórmula, vol.3 Romeo Santos

The King of Bachata heeft onlangs zijn 5e album uitgebracht sinds het uit elkaar gaan van Aventura. Met de Fórmula, vol. 3 lijkt hij een trilogie te hebben voltooid. Persoonlijk vind ik deze de minste van alle drie, maar misschien moet ik er nog aan wennen. Een aantal juweeltjes die ik al heb ontdekt zijn: Suegra (authentieke Bachata in een strak modern arrangement), Bebo en Pañuela (duet met de eigenzinnige Rosalía). De eerder op single uitgebrachte Sus Huellas ontbreekt ook niet op dit album.
In de TOP 10 van november op Spotify zijn twee van deze nummers opgenomen.
Romeo

Sabado Salsa Social

In de volgende editie van SSS gaat Ellen Pijper ons opwarmen met een opzwepende workshop Reggaeton, waarna DJ Maik EL Tigre ons weer zal verwennen met heerlijke Salsa, Bachata, Kizomba en meer.
Zaterdag 19 november in de Mare Nostrum.
Wees erbij!
221119. SSS

So Xcited!

Volg ons

facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet