20180630. Ltin Xplosion. banner

Latin Xcitement Nieuwsbrief 6, Jaargang 5, Juni 2018

Danslessen in de zomer

Het is (bijna) zomer en dat betekent doorgaans dat de meeste cursisten in de vooravond liever nog even nagenieten van een zwoele zomerbries op een terras in plaats van te zweten in een veel te hete leslocatie. Maar gelukkig zijn er nog genoeg die liever door willen leren, zodat zij straks op de tal van feesten in de zomer nog meer kunnen genieten van heerlijke Latijns Amerikaanse muziek.
Aan deze ‘fanatiekelingen’ bieden wij een verkorte cursus van 5 keer een uur op diverse niveaus. Salsalessen van beginners 1 tot en met semi 3 in Wijkcentrum de Horst in Heerhugowaard en Bachata beginners 1 en 2 in wijkcentrum de Oever in Alkmaar.
Zie voor het het lesrooster: https://latinxcitement.nl/lesinfo/
20180608LatinFriday

Rumba en Verano

En over feesten gesproken, Latin Xcitement zorgt voor voldoende dansgelegenheid de komende tijd. Allereerst onze vertrouwde Latin Friday 8 juni a.s. gevolgd door onze driemaandelijkse Latin Xplosion 30 juni a.s.
En als klapper op de vuurpijl Domingo Latino 8 juli a.s. Op deze Latijnse zondag gaan we de sfeer van de jaren 70 en 80, de topjaren van de Salsa, terugbrengen in Alkmaar.
Salsa, maar ook Bachata en Merengue van de groten der aarde zullen de boventoon vormen op deze zomerse zondag in het nieuwe Wijkcentrum Overdie Ontmoet.
Dit zomers festijn start om 14.00 uur en we gaan door tot zonsondergang rond 22.00 uur.
Wij zorgen voor lekkere Latijns Amerikaanse hapjes en warm eten voor degenen die rond etenstijd aanwezig zijn. Alles tegen schappelijke prijzen. De toegang voor dit feest is gratis.
Nu nog duimen voor mooi weer en het belooft een topfeest te worden.
20180708. Domingo Latino.FB
LEONI TORRES SOLEDAD++++++++++++++++

Artiest van de maand: Leoni Torres

Nummer één in Cuba en in Nederland nauwelijks bekend, maar dat geldt voor meer Latijns Amerikaanse artiesten. Deze veelzijdige artiest produceert naast Salsa ook prachtige ballads en andere Latijns Amerikaanse popmuziek en is om die reden niet in het ‘hokje’ salsa artiest te plaatsen. Een aantal recente hits: Es tu mirada, Todo una vida en Me quedo con contigo. Leoni Torres staat natuurlijk ook in onze TOP 10 deze maand op Spotify!
20150910.BannerFB2-1170x365-72dpi

So Xcited!!

Volg ons
facebook twitter custom