Latin Xcitement Nieuwsbrief 7, Jaargang 5, Juli 2018

20180630. Ltin Xplosion. banner

Einde seizoen

Nog een paar weken dan is het lesseizoen 2017/2018 weer voorbij. “Time flies when you’re having fun” is één van mijn favoriete Engelse gezegden. En ja, we hebben veel fun gehad en de tijd is voorbij gevlogen. En de fun is nog lang niet voorbij, want in de maand juli hebben we nog twee feesten te gaan voordat wij definitief het seizoen afsluiten.
De eerder aangekondigde Domingo Latino op 8 juli a.s. en onze afsluitavond in samenwerking met dansschool Kizomba Paxiao in wijkcentrum de Oever op 19 juli a.s.

Start nieuw seizoen

Maandag 19 september 2018 gaat ons nieuwe dansseizoen van start. Het voorlopige lesrooster is nu al te zien op: https://latinxcitement.nl/lesinfo/
Er zijn twee belangrijke veranderingen in ons lesprogramma. De eerste is een verhoging van het lesgeld naar € 90,-- per lesblok van 10 lessen en de tweede is het lesblok Senioren Salsa op de woensdag in Alkmaar.

Open Avonden

En natuurlijk starten wij het seizoen eerst met Open Avonden om nieuwe cursisten te werven. Deze zullen worden gehouden op:
Maandag 10 september in Wijkcentrum de Horst Heerhugowaard
Donderdag 13 september in Wijkcentrum de Oever Alkmaar
Proefles Salsa 19.30 - 20.30
Proefles Bachata 20.30 - 21.30

Nieuwe locatie Latin Friday

Nog een verandering in het nieuwe seizoen is de locatie van onze maandelijkse Latin Friday. Vanaf vrijdag 14 september gaan wij elke tweede vrijdag van de maand los in Restaurant Cirkus aan de Rustenburgerweg 161 in Heerhugowaard. En nog leuker nieuws: we gaan een half uur langer feesten. Tijdstip wordt nu 21.00 tot 02.00 uur. Houd onze website en/of Facebook in de gaten voor de programmering.
het cirkus2

Artiest van de maand: DJ Ricky Campanelli

De artiest deze maand is er niet één die zelf muziek maakt, maar één die muziek produceert. DJ Ricky Campanelli is één van de bekendste Latin DJ die de afgelopen jaren twee albums heeft geproduceerd met Salsa Klassiekers in een nieuw jasje. Op zijn nieuwste album, die vorige maand is uitgebracht, gaat hij een stapje verder. Samen met een keur aan befaamde artiesten heeft hij het album met de veelzeggende naam Alma de Rumbero in elkaar gezet. Wat mij betreft, nu al één van de beste van het jaar 2018. Vrijwel alle nummers zijn heerlijk om naar te luisteren en op te dansen. Een paar van mijn favorieten: Buscando la verdad, Negra Rumba, Coconamimbo en Buenas Noches Che Che.
Ricky-Campanelli-Alma-de-Rumbero-2018-New-Album

Domingo Latino

Nogmaals jullie aandacht voor dit buitenfestijn dat dit jaar voor het eerst wordt gehouden in wijkcentrum Overdie Ontmoet in Alkmaar. Met Domingo Latinos willen wij de sfeer van de jaren 70 en 80 herbeleven, twee decennia waarin de Salsamuziek zijn topjaren beleefde. Uiteraard zullen ook nieuwe nummers de revue passeren, maar het accent ligt op klassieke Salsa en Bachata. Naast heerlijke muziek, hebben wij op deze dag ook lekkere gerechten uit diverse Latijns Amerikaanse landen: Johnny Cake en Pasteitjes (Antillen), Empanadas (Colombia), Pastel de Choclo (Chili), Sandwiches de Miga (Argentinië), Aji de Gallina (Peru) en natuurlijk Mojitos uit Cuba. Voor de kinderen is er een springkussen, een schmink artieste, slush puppy en suikerspin. Dansen kan zowel buiten als binnen.
Kortom een zondag die je moet beleven!
NB: In de maand augustus is er geen nieuwsbrief!

Alvast een hele fijne zomervakantie!
20150910.BannerFB2-1170x365-72dpi

So Xcited!!

Volg ons
facebook twitter custom