Latin Xcitement Nieuwsbrief 11, Jaargang 5, Dec. 2018

20150910.Banner FB6

Decembermaand Feestmaand


Dat december de feestmaand bij uitstek is, is voor iedereen bekend.
Om die reden hebben wij ook een cursus stop in deze laatste maand van het jaar.
Om te zorgen dat onze cursisten actief blijven met dansen, organiseren wij in ieder geval twee feesten om het geleerde te oefenen. Want daar draait het uiteindelijk om als het gaat om het leren van een dans: oefenen, oefenen en nogmaals oefenen!
Om te beginnen een Afsluitfeest op Vrijdag 7 december in Wijkcentrum de Horst.
We starten om 20.00 uur en feesten door tot middernacht. De toegang is gratis en ook de hapjes die geserveerd worden, zijn kosteloos. Alleen voor de drankjes moet je betalen.
Uiteraard zijn ook vrienden en familie welkom. We gaan er een leuk feest van maken.


20181207. Afsluitfeest.3JPG
En natuurlijk onze maandelijkse Latin Friday op Vrijdag 14 december in Restaurant het Cirkus.
Op veler verzoek nogmaals een workshop Rueda de Casino om de avond te starten en vanaf 21.30 gaat DJ K’Raph jullie weer verwennen met heerlijk dansbare Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue en misschien nog meer.

20181214. Banner LF

Artiest van de maand: Maite Hontelé


Sinds deze Hollandse trompettiste uit Utrecht haar woonplaats verruilde voor Salsastad Medellin (Colombia), is zij niet meer weg te denken uit de Latin Scene. Dankzij haar virtuoze blaastalenten heeft ze het hart van menig Latin liefhebber veroverd en ook dat van de groten der aarde op Salsa gebied: Ruben Blades, Oscar de Leon, Gilberto Santa Rosa en onlangs ook Vincente Garcia hebben met haar samengewerkt.
Tussen 2009 en nu heeft ze vijf albums geproduceerd en het laatste, Cuba Linda is vers van de pers. Een paar van mijn favorieten: Nochecita, Se baila bien, Para bailar, El Cañangazo en Lo que tienes tu (geniet van haar prachtige trompet geluiden).
Uiteraard is Maite te beluisteren in de Top 10 van LatinXcitement op Spotify.

Maite-Hontele.3pg

Kerst TOP 10 op Spotify


Net als vorig jaar heeft Latinxcitement ook dit jaar een Kerst TOP 10 samengesteld op Spotify. Wil je naar iets anders luisteren dan de bekende kerstnummers op de radio, stem dan af op Latinxcitement op Spotify!

Open Avonden


Behalve uitrusten, moeten wij in de maand december ook voorbereidingen treffen voor het volgende lesblok dat in de tweede week in januari 2019 van start gaat.
En daar horen Open Avonden bij om nieuwe cursisten de gelegenheid te geven kennis te maken met onze dansschool. Hieronder de dagen en tijden.

20181210. open avond FB banner

Lesrooster januari 2019


Ben je benieuwd naar de lessen voor het volgend jaar, kijk dan op: https://latinxcitement.nl/lesinfo/ voor het voorlopige lesrooster. De meeste lessen gaan zeker door. Alleen de beginners 1 cursussen zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
decoration_5
Rest ons al onze lezers fijne feestdagen toe te wensen en alvast een goed uiteinde!

So Xcited!!

Volg ons
facebook twitter custom